PREPROSTA NAVODILA ZA UPORABO

Enostavna uporaba osvežilca in čistilca airvenue®

Za najbolj optimalno delovanje osvežilca zraka airvenue® se držite naslednjih napotkov. Stekleno posodo napolnite s čisto vodo, sobne temperature. Pazite, da voda ni vroča! Idealna količina vode je na posodi označena z zgornjo črtico (max). Te črtice z vodo nikakor ne smete preseči. Prav tako je na posodi označena tudi linija minimalne količine vode. To na posodi označuje spodnja črtica (min).

ENOSTAVNO IN UČINKOVITO DELOVANJE

Tehnična dovršenost in funkcionalnost

V naravi za ugoden in svež zrak poskrbi dež. Enostavno spere vse nečistoče in škodljive spojine iz zraka. Na podoben način deluje tudi osvežilec in čistilec zraka airvenue®. V vodo posesa onesnažen zrak, prah ter ostale spojine, hkrati pa v prostor vrne osvežen zrak. Uporaba osvežilca in čistilca zraka airvenue® je zelo enostavna. V stekleno posodo do označene višine nalijete vodo, zaprete posodo z zgornjim delom ter ga vključite.

IZBERITE SVOJ NAJLJUBŠI VONJ

Privoščite si aromaterapijo

Po želji lahko vodi dodate nekaj kapljic Pro-Aqua odišavljenega eteričnega olja. Izberite svoj vonj in si privoščite aromaterapijo v vašem prostoru. Za dolgoročno delovnaje osvežilca in čistilca zraka airvenue® lahko vodi občasno dodate tudi Pro-Aqua negovalno sredstvo, ki nevtralizira neprijetne vonjave. Nato zaprete posodo z zgornjim delom osvežilca zraka, pri čemer pazite, da se zgornji del lepo prileže na stekleno posodo.

SPOZNAJTE MARVICO BARVE PALETE

Z barvno paleto do ugodnega počutja

Poleg prijetne aromaterapije vam osvežilec zraka airvenue® v vašem prostoru pričara tudi pravo mavrico. Prostor, v katerem preživimo veliko časa, zelo vpliva na naše počutje, zato je še toliko bolj pomembno, da je le ta prijeten. Poleg prijetnih dišav, lahko na počutje vplivamo tudi z barvami.  Osvežilec airvenue® vam nudi dve možnosti prikazovanja barv – izmenično menjavo barv ali pa se vam lahko prikazuje le izbrana najljubša barva.